Om oss

Eraze erbjuder Skandinaviens mest effektiva, milda och säkra borttagning av tatueringar och pigmentfläckar. Vi erbjuder även borttagning av ärr efter akne och en skonsam föryngring av huden i ansikte, händer och bröstparti.

Vi var först i Sverige och Skandinavien med att använda Picolaser-teknologi som räknades som en revolution jämfört med tidigare laserteknik. Picolasern jobbar i en snabbare takt, samtidigt som den tillför huden mindre värme, vilket gör att behandlingen både blir mer effektiv, skonsam och säker.

Checklista när du ska välja laserklinik

 • Undersök vilken typ av teknik de använder
  Det har hänt mycket i utveckligen av lasrar. Den så kallade Pico-teknologin är både mer effektiv och skonsam mot huden jämfört med traditionella lasrar. Kom också ihåg att lasrar kan uppgraderas med olika våglängder och munstycken som påverkar vilken effekt de har på olika färger i tatueringar.
 • Vilken typ av kompetens har personen som utför behandlingen?
  Laserbehandling innebär starka krafter och det är mycket viktigt att de som arbetar med lasern både vet hur lasern och huden reagerar.
 • Vilka erfarenheter har de som ska utgöra behandlingen?
  Det finns olika laserbehandlingar som kräver olika bedömningar och kompetenser.
 • Vad säger andra kunder?
  Hör om det finns referenser och om kliniken har bilder från före och efter behandlingar de själva har gjort – inte bara reklambilder från lasertillverkaren.

Mest erfarenhet med den bästa teknologin

Vi var först med att använda Picoteknologin i Sverige och är därför den aktören med mest erfarenhet av den bästa teknologin. Vi använder en PicoSure-modell från tillverkaren CynoSure som uppgraderats ett antal gånger med nya våglängder och munstycken. Uppgraderingarna har gjort att vi är den enda klinik i Sverige som tar bort alla färger av tatueringar.

10 000 laserbehandlingar

Vårt team består av ett antal kvalificerade sjuksköterskor med lång erfarenhet. De är också vidareutbildade laserterapeuter och har samlad erfarenhet av mer än 10 000 laserbehandlingar. Dessutom har vi en hudläkare i vårt nätverk som vi kan kontakta i de fall där någon tveksamhet råder. Vi tar alltid det säkra före det osäkra och har därför valt att inte behandla gravida och ammande kvinnor, även om det inte finns några bevisade hälsorisker.

Kliniken ligger i trevliga lokaler på Sturegatan 34 i Stockholm, nära Östermalms tunnelbanestation.

Nystart?

Välkommen till oss på en konsultation eller behandling, och kom ihåg att det alltid är bättre att ringa ett telefonsamtal eller skicka ett mejl för mycket, när du ska välja klinik för laserbehandling. Vi är här för att svara på dina frågor. Varmt välkommen! Hälsningar Marcus Nøstdahl – Klinickchef