Lär känna Eraze

Eraze använder det bästa av Picofrequency laserteknologi för att säkerställa säkra och skonsamma behandlingar, som vi anpassar efter din hud.

bildetekst mangler

Eraze använder det bästa av Picoteknologi för att säkerställa säkra och skonsamma behandlingar, som vi anpassar till din specifika hud. Vi var de första i Norge och Skandinavien som använde Picoteknologi, vilket anses vara en revolution jämfört med tidigare laserteknik. Våra erfarna sjuksköterskor tar bort tatueringar i alla storlekar och färger och pigmentfläckar, samt förbättrar hud och ärr.

Vi är en privat laserklinik som startade i Smestad i Oslo i januari 2014. På grund av en ständigt växande efterfrågan startade vi även en klinik i Stockholm 2015. Eraze består av ett team av skickliga sjuksköterskor och läkare med lång erfarenhet från sjukvården. Totalt har vårt team erfarenhet av mer än 25 000 laserbehandlingar.

bildetekst mangler

Eraze benytter det fremste av Picofrekventert laserteknologi for å sikre trygge og skånsomme behandlinger, som vi tilpasser til nettopp din hud. Vi var først i Norge og Skandinavia med å ta i bruk Picofrekventert laserteknologi, som regnes som en revolusjon sammenlignet med tidligere laserteknologi. Våre erfarne sykepleiere fjerner tatoveringer i alle størrelser og farger, uønsket hår og pigmentflekker, samt forbedrer hud og arr.

Vi er en privat laserklinikk som startet opp på Smestad i Oslo i januar 2014. De siste syv årene har vi opplevd en stadig voksende etterspørsel som har resultert i at vi i 2015 utvidet med en klinikk i Stockholm, og i 2018 flyttet inn i større og hyggelige lokaler i Majorstuhuset. Eraze består av et team av dyktige sykepleiere og leger med lang erfaring fra det offentlige helsevesenet. Samlet har teamet vårt erfaring fra mer en 25.000 laserbehandlinger.

Eraze holder til i nyoppussede lokaler i Kirkeveien 64 A i Majorstuhuset, sentralt på Majorstuen i Oslo. T-banestasjonen ligger bare noen meter unna klinikken og alle linjer går til stoppestedet. Det tar 6 minutter fra Jernbanetorget til Majorstuen og det er muligheter for gateparkering.

Boka tid idag