Nyfiken på vad din behandling kommer kosta?

Vi ber våra kunder att följa hälsomyndighetens råd för att undgå smittspridning av Coronavirus. Om du har vistats i utsatta områden ber vi att du kontaktar oss så hjälper vi dig att boka om din tid! Ta hand om er och tack för visad hänsyn!
Fyll i dina uppgifter, mejla oss eller ring oss på 070 080 90 15.

Kontakt

De fält som är markerade med * är obligatoriska.


Här kan du ladda upp en bild på din tatuering eller det hudområde du vill behandla så kan vi ge dig ett mer exakt prisförslag.

Skriv gärna några ord om vad du önskar hjälp med. Till exempel hur stor tatueringen är och var på kroppen den sitter, hur länge du har haft pigmentfläckarna eller vad för typ av hudproblem du upplever.

Konsultation

Innan behandlingen gör vi också en konsultation där vi kan testa lasern för att mäta effekten. Konsultationen är gratis vid borttagning av tatueringar och kostar 500 kr vid andra hudbehandlingar. Går du vidare med en behandling så dras de 500 kronorna av från det slutgiltiga beloppet.

Personupplysningar

Vi behandlar era personuppgifter efter lagar och regler. Vi kommer heller aldrig dela med oss utav kunders kontaktinformation med tredje part. Före- och efterbilder från behandlingarna lägger vi aldrig ut eller visar utan kundens medgivande.

Du når oss också på telefon 070 080 90 15.

Får du inte svar? Lämna ett meddelande med ditt namn och nummer, så ringer vi upp dig.

Kontorsadress:

Eraze
Sturegatan 34
114 36 Stockholm

Postadress:

Eraze
Sturegatan 34
114 36 Stockholm

Öppettider:

Tisdag – torsdag: 09:00 – 19:00

Fredag: 09:00 – 17:00