bildetekst mangler

Är du nyfiken på våra hudbehandlingar?

Vi använder laser i våra hudbehandlingar. Det är ett snabbt och effektivt sätt att förbättra huden, ta bort oönskade pigmentfläckar och ärr efter acne. Vår laser kallas PicoSure® och anses vara en revolution inom estetisk laserbehandling eftersom den är mer effektiv, skonsam och säkrare än traditionella lasrar. PicoSure®-lasern arbetar med en högre frekvens utan att applicera betydande värme. Detta minskar risken för biverkningar och gör att huden kan läka snabbare.

När du kommer till oss börjar vi alltid med en konsultation för att bedöma ditt hudtillstånd och din utgångspunkt. För ansiktsbehandlingar erbjuder vi en VISIA-scanning. Sedan gör vi en plan för behandling. Vissa börjar behandlingen direkt, men för andra kan det finnas skäl att vänta. Vi påbörjar inte laserbehandling på gravida / ammande kvinnor, om huden är solbränd eller om det finns stora chanser att huden får mycket sol direkt efter behandlingen, eller om man behandlas med antibiotika eller andra behandlingar som inte kan utföras samtidigt som PicoSure-behandling. En annan kontraindikation kan vara sjukdomar som försvagar immunförsvaret. Om du är osäker på om behandlingen kan vara lämplig för dig, be oss om en bedömning!

Antal behandlingar och förväntat resultat

Antalet behandlingar beror på hur din hud ser ut från början och vad du vill behandla. Vanligtvis krävs det 1-4 behandlingar för pigmentfläckar så som solaris lentigo och postinflammatorisk hyperpigmentering. Acneärr kräver vanligtvis 3-6 behandlingar. För hudföryngring, även kallad revitalisering, rekommenderas 3-6 behandlingar. Melasma är en typ av överproduktion av pigment som inte kan stoppas permanent, de flesta av våra kunder tar 3-6 behandlingar under hösten och vintern.

En laserbehandling i ansiktet tar 15-20 minuter för hudföryngring, melasma och acneärr. De flesta tycker att laserbehandling känns som en stickande känsla i huden. Vissa områden är känsligare än andra. Om vi ​​behandlar runt ögonen ser du ofta laserljuset, men ögonen är väl skyddade med metallglasögon.

Behandling av enstaka solaris lentigo (pigmentfläckar) tar 1-10 minuter, beroende på hur många fläckar som ska behandlas. Pigmentfläckarna blir initialt mörkare och kan ha en tunn skorpa i ett par dagar upp till cirka 14 dagar. Detta kan täckas med smink om så önskas. Lokal svullnad och mild rodnad är vanligt i några timmar efter laserbehandlingen. PicoSure-laserbehandling gör inte hål i huden som andra former av ansiktsbehandlingar ofta gör (tex microneedling). Det är därför kortare ”downtime” och infektionsrisken är minimal. Om du använder aktiva hudvårdsprodukter får du vägledning om hur du kombinerar dem med vår laserbehandling.

Vårt team består av kompetenta sjuksköterskor och läkare. Om du har ärr, pigmentfläckar eller vill ge huden en uppfriskning, kontakta oss för en konsultation och en skräddarsydd behandlingsplan på Eraze.