Pigmentfläckar

Vår laserbehandling tar effektivt bort pigmentfläckar och är skonsam, med mindre värme. Den förnyar huden genom att bryta ner skadad vävnad och pigmentering, och ökar produktionen av kollagen och elastin. Resultatet är en mjukare, fräschare hud efter behandlingen.

bildetekst mangler

Vi har väldigt goda erfarenheter av att ta bort pigmentfläckar, med en laser som både är mer effektiv och skonsam eftersom den tillför huden mindre värme än vanligt. Laserbehandlingen ger nytt liv åt huden då den bryter ner förstörd vävnad, överflödig pigmentering, och ökar kroppens naturliga kollagen- och elastinproduktion som minskar med åldern. Hudens struktur blir även mjukare och fräschare.

Före behandling

Vi börjar alltid med en konsultation då vi kan titta närmre på pigmentfläckarna och lägga upp en behandlingsplan. Vi scannar även ansiktet med en hudscanner för att se hur djupt pigmenteringarna sitter. En konsultation kostar 500 kr men det beloppet dras av om man går vidare med behandling.

Är du osäker på om dina pigmentfläckar kan behandlas? Skicka gärna en bild till oss för en första gratis bedömning!

Antal behandlingar

Konsultationen ger oss ett bättre underlag för att bedöma hur många behandlingar du behöver. Normalt krävs 2-4 behandlingar. Det måste minst gå 4 veckor mellan behandlingarna, men det gör inget om det går längre än så. Vid behandlingen får man inte vara solbrun på området som ska behandlas. Vi rekommenderar att du använder SPF 30-50.

bildetekst mangler

bildetekst mangler

bildetekst mangler

bildetekst mangler

bildetekst mangler

Før

bildetekst mangler

Etter

Priser

Pigmentfläckar

Enkla pigmentfläckar (lentigo solaris) 1-4 st

SEK 1950,- per behandling

Behandling av enkle solar lentigo flere enn 10 stk

SEK 2450,- per behandling

Hel ansiktsbehandling (lentigo solaris + hudföryngring)

SEK 2950,- per behandling

Paketpriser

Köp 3 behandlingar

15% rabatt

Köp 4 behandlingar

20% rabatt

Köp 5 behandlingar

30% rabatt

OBS: Måste nyttjas inom 1 år från köp!