Hudföryngring

Fräscha upp huden och få ungdomligt glow med PicoSure Focus Lens Array!

bildetekst mangler

Den hudföryngrande laserbehandlingen är en revolution inom hudrevitalisering. Behandlingen går snabbt och är effektiv. Efteråt är huden lätt rodnad i ett par timmar.

Till skillnad från andra laserteknologier som använder mycket värmeenergi (fototermisk påverkan), har CynoSure med den prisbelönta applikationen Focus Lens Array klarat av att utveckla en högfrekvent laser som skapar mikroskopiska, fotomekaniska reaktioner (PressureWaveTM) ytterst i huden (epidermis) som sedan kommunicerar med djupare hudlager (dermis), för att öka produktionen av kollagen och elastin.

Detta teknologiska genombrott gör det möjligt att revitalisera huden med väldigt kort ”downtime”! En behandling kan genomföras under lunchen och du kan täcka över eventuell rodnad med smink direkt efter!

Före behandling

Vi börjar alltid med en konsultation då vi kan titta närmre på huden och lägga upp en behandlingsplan. Under konsultationen använder vi också en hudscanner för att upptäcka eventuella skador i de djupare hudlagren. En konsultation kostar 500 kr men det beloppet dras av om man går vidare med behandling.

Antal behandlingar

För en full hudföryngring med effekt i 18 månader till 2 år, krävs 4-6 behandlingar. Du kan ta 1-2 behandlingar för en uppfriskning och därefter utvärdera effekten och se om du önskar gå vidare med fler behandlingar. Om man vill behandla flera områden erbjuder vi alltid ett paketpris. Detta kan vi göra en bättre bedömning av under konsultationen.

Priser

Hudföryngring

Hel ansiktsbehandling (pigmentfläckar ingår)

SEK 2950,- per behandling

Hudföryngring Hals

SEK 2450,- per behandling

Hudföryngring Bröst/Dekolletage

SEK 3450,- per behandling