15% Vid Köp Av Tre Behandlingar

Hårborttagning

Vi erbjuder skonsam och effektiv hårborttagning med Elite IQ-laser, anpassad för alla hudtyper. Med Alexandrite och Nd:Yag våglängder samt Skintel-teknologi, anpassar vi behandlingen individuellt. Lasern förstör hårsäckarna och stoppar hårväxten.

bildetekst mangler

Vi erbjuder effektiv och skonsam hårborttagning med nya Elite IQ – en tryggare och kraftigare laser. Elite IQ har två våglängder: Alexandrite (755nm) och Nd:Yag (1064nm), som gör att vi tryggt och effektivt kan behandla alla hudtyper. Med den nya Skintel-teknologin mäter vi melanin i huden och optimerar behandlingen till varje enskild kund. Laserljuset absorberas av pigmentet i hårsäcken. Värmen från lasern förstör hårsäcken och hindrar vidare växt.

Innan behandling

Vi startar alltid med en snabb konsultation innan behandling. I vissa fall önskar vi göra ett test för att se responsen i huden. Detta gäller speciellt om man har väldigt känslig hud, tidigare haft reaktion vid laserbehandling och vid mörkare hudtyper.

Innan behandlingen är det viktigt att du rakar det aktuella området innan du kommer. Huden ska vara rakad inom 24 timmar före behandling. Har man inte rakat området så absorberas laserljuset i hårstråna istället för i hårsäcken. Då kan inte hårsäcken förstöras.

Undvik att vaxa och noppa området 4 veckor innan behandling. Laserljuset blir absorberat i hårroten och hårsäcken värms upp och förstörs vilket hindrar framtida hårväxt. Om man vaxar eller noppar finns det ingen hårrot och därmed får du inte effekt av behandlingen.

Undvik direkt sol, solarium och spraytan/brun utan sol på området 4 veckor innan behandling.

Du kan gärna ha på dig kläder som gör det enkelt för våra sjuksköterskor att behandla det aktuella området.

Antal behandlingar

Hur många behandlingar du behöver beror på hårtyp, hudtyp, område och hårets växtfas. Håren måste vara i den anagena växtfasen för att lasern ska kunna förstöra hårsäcken. Hur många hår som är i växtfasen varierar mellan var på kroppen det är. Normalt krävs 6-8 behandlingar. Du kan förvänta dig reducerad hårväxt, mindre inåtväxta hår och tunnare hår efter varje behandling.

Förväntad effekt

Du kan uppnå 70 - 90% permanent hårreduktion, men detta varierar utifrån vilken hudfärg och hudtyp du har, tjockleken och färgen på håren, genetisk disposition för hårväxt, sjukdomar, hormonell obalans och medicinering.

Behandlingen går snabbt och med det integrerade kylsystemet är behandlingen också skonsam. Mindre områden som armhålor och bikinilinje, tar knappt 10 minuter, medan större områden som ben och rygg tar upp till 30 minuter att behandla.

Priser

Hårborttagning

15% Vid Köp Av Tre Behandlingar

15% Rabatt Vid Köp Av Tre Behandlingar

Behandlingsområden

Haka / överläpp / magsträng / bröstvårtor

SEK 950,- per behandling

Fötter / händer / armhåla / öron

SEK 1450,- per behandling

Bikinilinje / axlar / ländrygg / skägglinje

SEK 1950,- per behandling

Brasiliansk / mage / överarmar / rumpa / underarmar / bröst / skägg

SEK 2450,- per behandling

Underben / lår

SEK 2750,- per behandling

Rygg / armar

SEK 2950,- per behandling

Lår + underben

SEK 3750,- per behandling

Bikinilinje + armhålor

SEK 2450,- per behandling

Brasiliansk + armhålor

SEK 2950,- per behandling

Mage + bröst

SEK 2950,- per behandling

Rygg + axlar

SEK 3450,- per behandling

Bikinilinje + underben

SEK 3250,- per behandling

Brasiliansk + underben

SEK 3450,- per behandling

Bikinilinje + underben + armhålor

SEK 3750,- per behandling

Brasiliansk + underben + armhålor

SEK 3750,- per behandling

Underben + armhålor

SEK 3250,- per behandling

Haka + överläpp

SEK 1450,- per behandling