Hudbehandlingar

DSC_0911_Eraze_FotografAndersES1654808975174

Vi använder PicoSure®-lasern. Det anses vara en revolution inom estetisk laserbehandling eftersom det är mer effektivt, skonsamt och säkrare än traditionella lasrar. PicoSure®-lasern fungerar med högre frekvens utan att applicera betydande värme. Detta minskar risken för biverkningar och gör att huden kan läka snabbare.

Hos oss kan du boosta kollagenproduktionen! Eraze erbjuder en säker och effektiv laserbehandling som ger huden nytt liv genom att öka kroppens naturliga produktion av kollagen och elastin. Hudtonen blir jämnare, fina linjer reduceras, huden blir mjukare och smidigare. Detta är en mild och naturlig hudförbättring!

Före och efter behandling

31EA059F-7670-48DB-ABBD-F6F9D3AA8EB0

Före behandling

Vi har alltid en konsultation först för att bedöma området som ska behandlas. Då tar vi också bilder av hudens djupare lager med en hudscanner, som visar eventuella underliggande solskador och porer. Skicka gärna en bild av området för en första bedömning och för att få prisinformation.

mathilde-langevin-s9_zcNLXZUg-unsplash

Efter behandling

Behandlingen är mycket skonsam och utförs av erfarna sjuksköterskor. Du kommer uppleva rodnad och värme i huden efter behandlingen, som gradvis reduceras under dagen. Du kan därför enkelt gå tillbaka till jobb direkt efter behandlingen. Var uppmärksam på att du inte bör vara solbrun på området vid behandling, och att du använder SPF 30-50 vid solexponering både före och efter behandlingen. 

juliana-mayo-qS7VWP8ADrw-unsplash

Antal behandlingar

För bästa resultat rekommenderar vi att man börjar med tre till fyra behandlingar för att verkligen stimulera produktionen av kollagen och elastin, för att sedan gå över till mindre frekventa ”underhållsbehandlingar”.

Möt våra anställda – vi är här för att hjälpa dig!

Läs våra artiklar

carolina-heza

Hur fungerar PicoSure®-lasern?

Hur fungerar PicoSure®-lasern?
IMG_1557

Är du nyfiken på våra hudbehandlingar?

Är du nyfiken på våra hudbehandlingar?
071DC1B8-A8B6-4004-B678-27A38849669D2

Behandling av acneärr

Behandling av acneärr