Föryngring av huden

Eraze erbjuder en laserbehandling som ger en jämnare hudyta av ansikte, händer och bröstparti samtidigt som den justerar oönskade pigmentnyanser. Behandlingen reducerar linjer och rynkor genom att stimulera hudens egna produktion av kollagen och elastin. Behandlingen är därmed helt utan injektioner samtidigt som den är mycket mer skonsam än till exempel kemisk peeling.

Pris per behandling:

  • Full ansiktsbehandling: 2750 kr
  • Delar av ansikte (överläpp/panna/kind): 1450-2450 kr
  • Bröst: 3450 kr
  • Halslinje: 2450 kr
  • Hand (per hand): 950 kr

Klicka här för att få prisförslag »

Illustration - föryngra huden - få slätare hud!

Vid hudföryngring rekommenderar vi att man börjar med 3-4 behandlingar för att verkligen stimulera och öka produktionen av kollagen och elastin, för att sedan gå över till ”underhållsbehandlingar” lite mer sällan.

Innan behandling gör vi alltid en konsultation där vi undersöker området som ska behandlas. Konsultationen kostar 500 kr men dras av om du väljer att gå vidare med en behandling.

Du kan också skicka en bild på området som ska behandlas och få ett ungefärligt prisförslag.

Skicka bild här »

Resultat

Behandlingen görs med laserrevolutionen PicoSure kombinerat med Focus Lens-teknologi som vi är ensamma om i Sverige. Lasern stimulerar hudens egna produktion av kollagen och elastin, hudens egna ”byggställning” som håller huden stram. Denna produktion går naturligt ned när vi blir äldre, och gör att vi får linjer och rynkor.

Behandlingen utförs av sjuksköterskor och är skonsam. Förutom lite rodnad och värme i huden som gradvis försvinner under dagen kan man normalt sätt jobba eller liknande direkt efter behandlingen.

Vi erbjuder också hudvårdsprodukter från Elixir som ger god effekt i kombination med laserbehandlingen.

PicoSure® betraktas som en revolution inom estetisk laserbehandling eftersom den är både mer effektiv, mild och säkrare än traditionella lasrar. PicoSure-lasern jobbar med en högre frekvens samtidigt som den inte tillför lika mycket värme. Det gör att huden behöver kortare tid till återhämtning och minskar även risken för biverkningar.

Illustration - Före och efter forynging av huden hos Eraze Stockholm

Efter behandlingen ska man använda kräm med hög solfaktor. Under de första fyra veckorna ska det behandlade området heller inte exponeras för sol. Vi rekommenderar även att det aktuella området övertäcks de sista veckorna innan behandlingen eftersom vi inte kan behandla hud som nyligen varit utsatt för solstrålning.

Säkerhet

Hos Eraze möter du legitimerad vårdpersonal som alltid gör en mycket noggrann bedömning innan behandling rekommenderas. De har genomgått en grundlig utbildning och genomför varje dag en rad behandlingar.

Den PicoSure®-laser vi använder är baserad på picosekund-teknik som till skillnad från annan traditionell laserbehandling eller IPL inte utsätter huden eller den omkringliggande vävnaden för någon högre temperatur. Behandlingen är därför mer skonsam, samtidigt som risken för biverkningar minskar och huden läker snabbare.

PicoSure-lasern och applikationstekniken Focus Lens har genomgått grundliga studier med höga dokumentationskrav. Den är godkänd av FDA som är USA:s högsta instans för godkännande av medicinsk utrustning och medicinska rutiner.

Som kund rekommenderar vi att du vänder dig till den/de kliniker som har den mest uppdaterade, effektiva och säkra utrustningen. Du bör också ta reda på om behandlingen utförs av legitimerad vårdpersonal. Kombinationen rätt utrustning och rätt kompetens är den bästa försäkringen mot oönskade biverkningar, som kliniken också ska ta i beaktande innan den beslutar att påbörja eller inte påbörja en behandling.

Läs om vår teknologi »