Mest erfarenhet med den bästa teknologin

Det kan finnas många anledningar till att vilja ta bort en tatuering eller bleka ned den för att kunna tatuera över en ny. Vi är den enda klinik i Sverige som kan ta bort alla färger och vi har genomfört flera tusen behandlingar.

Pris per behandling:

  • Liten < 10×10 cm: 1950 kr
  • Medium 11×11 cm – 15×15 cm: 2450 kr
  • Stor 16×16 cm – 20×20 cm: 2950 kr

Har du en väldigt liten tatuering kan vi ge dig ett extra bra pris. Vi ger också bra paketerbjudanden om du har fler tatueringar som kan behandlas samtidigt.

Klicka här för att få prisförslag»

Den totala kostnaden för att ta bort en tatuering utgörs av priset per behandling samt hur många behandlingar som behövs. Faktorer som avgör detta är tatueringens storlek, vilka färger som använts, vilket typ av bläck, var på kroppen tatueringen sitter, vad för slags hudtyp du har och om det är en professionell eller amatör som gjort tatueringen.

För att ta bort en ”standard” tatuering behövs ofta 6-8 stycken behandlingar.

Vi erbjuder gratis konsultation där vi testar lasern på ett litet område för att se respons.

Du kan också skicka en bild av din tatuering och få ett ungefärligt prisförslag.

Skicka in en bild på din tatuering »

Resultat

Vi är de enda i Sverige som använder världens mest avancerade laserteknologi PicoSure® – och därmed den enda klinik som kan erbjuda borttagning av alla färger. Kliniska studier har visat att PicoSure-lasern överträffar den traditionella Q-Switch-lasern på många områden.
För dig som kund betyder det:

  • Bättre borttagning av alla färger (inklusive traditionellt svåra färger som blå, grön och gul)
  • Snabbare borttagning genom färre antal behandlingar
  • Skonsammare borttagning eftersom man i motsats till traditionell Q-Switch-teknik inte utsätter pigmentet och det omkringliggande området för någon högre temperatur
  • Snabbare återhämtning och kortare tid mellan behandlingarna
  • Lägre totalkostnad för kunden eftersom det behövs förre behandlingar

Hos oss spenderar du allt från en tredjedel till hälften av antalet behandlingar som du skulle ha behövt med traditionell Q-Switch (Revlite/Medlite, Trivantage och andra). 6 veckor mellan varje behandling gör också att den totala behandlingsperioden med PicoSure® blir mycket kortare än med traditionell Q-Switch.

Före och efter avlägsnande av tatueringar i Eraze.

Före och efter borttagning av tatuering hos Eraze.

Ett känt problem är att många som behandlats med traditionell Q-Switch-laser inte får bort hela tatueringen eftersom kroppen med tiden slutar att svara på behandlingen. På fackspråk kallas detta ”re-calcitrant tattoos”. På bilden visas en person som behandlats 20 gånger med en Q-Switch-laser utan att ha uppnått önskat resultat, men som fått tatueringen helt borttagen efter att ha blivit behandlad med PicoSure®.

Säkerhet vid borttagning av tatuering

Hos Eraze möter du legitimerad vårdpersonal som har genomgått grundlig utbildning och som dagligen utför behandlingar i våra godkända lokaler. Alla våra rutiner uppfyller säkerhetskraven för kosmetisk behandling med klass 4-laser från bland annat norska strålskyddsmyndigheten.

Vi gör alltid en noggrann bedömning av den aktuella tatueringen innan vi rekommenderar behandling. Vi använder då den internationella normen Kirby Desai Scale som bland annat kategoriserar tatueringar utifrån storlek, färg, hudtyp och bläcktäthet.

Vår välutbildade personal och våra kvalitetssäkrade rutiner gör att vi tillsammans med världens mest effektiva och skonsamma laserteknologi kan garantera att det är tryggt och säkert att ta bort tatueringar hos Eraze.

Läs om vår teknologi »