Effektivt och så skonsamt att du kan gå till jobbet efteråt

Pigmentfläckar kan uppstå på grund av sol eller hormonella förändringar, de kan komma efter graviditet och med åldern. Vi tar bort pigmentfläckar genom en skonsam laserbehandling där små fläckar försvinner helt på upp till tre behandlingar.

Pris per behandling:

  • Enkla pigmentfläckar 1-3 små: 1950 kr
  • Fullständig ansiktsbehandling (pigmentfläckar/föryngring/akneärr): 2950 kr
  • Del av ansikte (överläpp/panna/kind): 1950-2450 kr
  • Bröst (pigmentfläckar/föryngring/akneärr): 3450 kr
  • Halslinje (pigmentfläckar/föryngring/akneärr): 2450 kr

Boka här eller få prisförslag »

Kostnaden för att ta bort oönskat pigment beror på priset per behandling och hur många behandlingar som behövs. Antal behandlingar beror på om det är pigmentfläckar, åldersfläckar eller bruna fläckar samt hur djupt i huden de sitter. Melasma dämpas med en kombination av laser och blekande produkter.

Innan behandlingen gör vi alltid en konsultation där vi undersöker och bedömer det pigment som ska tas bort. Konsultationen kostar 500 kr men dras av om du väljer att gå vidare med en behandling.

Du kan också skicka en bild av ditt pigment och få ett ungefärligt prisförslag.

Skicka bild på pigmentet »

Om vi har några tvivel om pigmentet är säkert att behandla tar vi också en bild med ett Siaskop och skickar det för granskning av en läkare.

Vi erbjuder även hudvårdsprodukter från Elixir, och Pigmanorm mot melasma.

Resultat

PicoSure® betraktas som en revolution på området estetisk laserbehandling eftersom den är mer effektiv, skonsam och säker än traditionell laser. PicoSure-lasern använder en högre frekvens samtidigt som den inte tillför någon högre temperatur. Det gör att det oönskade pigmentet försvinner snabbare, huden behöver kortare tid för att läka och risken för biverkningar minskar.

Förutom lite rodnad och värme i huden som gradvis försvinner under dagen, kan man normalt sätt jobba eller liknande direkt efter behandlingen.

Illustration - Före och efter borttagning av pigmentfläckar hos Eraze Stockholm

Det behandlade området kan i vissa fall se lite ljusare ut än övrig hud direkt efter behandlingen. Med tiden kommer kroppen själv att ersätta den saknade färgen på ett naturligt sätt. Efter behandlingen ska man inte använda kräm med hög solfaktor. Under de första fyra veckorna ska det behandlade området heller inte exponeras för sol. Vi rekommenderar även att det aktuella området övertäcks de sista veckorna före behandling eftersom vi inte kan behandla pigment som nyligen varit utsatt för solstrålning.

Vi vill framhålla att vi endast behandlar mörka fläckar eftersom ljusa eller vita pigmentfläckar inte innehåller färgämnet melanin och därmed inte tar åt sig ljuset från lasern.

Säkerhet

Hos Eraze möter du legitimerad vårdpersonal som alltid gör en mycket noggrann bedömning innan behandling rekommenderas. Här kan det ingå konsultation med läkare och eventuella rekommendationer om en grundligare undersökning hos specialist.

Vår personal har genomgått en grundlig utbildning och utför varje dag en rad behandlingar. De använder en PicoSure®-laser som är baserad på picosekund-teknik och som till skillnad från annan traditionell laserbehandling eller IPL inte tillför huden eller den omkringliggande vävnaden någon högre temperatur. Behandlingen är därför mer skonsam, samtidigt som risken för biverkningar minskar och huden läker snabbare.

Våra rutiner uppfyller alla säkerhetskrav för kosmetisk laserbehandling klass 4, bland annat de krav som norska strålskyddsmyndigheten ställer. PicoSure-lasern och applikationstekniken Focus Lens har genomgått grundliga studier med höga dokumentationskrav. Den är godkänd av FDA som är USA:s högsta instans för godkännande av medicinsk utrustning och medicinska rutiner.

Som kund rekommenderar vi att du vänder dig till den/de kliniker som har den mest uppdaterade, effektiva och säkra utrustningen. Du bör också ta reda på om behandlingen utförs av legitimerad vårdpersonal. Kombinationen rätt utrustning och rätt kompetens är den bästa försäkringen mot oönskade biverkningar, som kliniken också ska ta i beaktande innan den beslutar att påbörja eller inte påbörja en behandling.

Läsa om vår teknologi »

Vi tar bort Birgittes pigmentfläckar