Effektivt och så skonsamt att du kan gå till jobbet efteråt

Pigmentfläckar kan uppstå på grund av sol eller hormonella förändringar, de kan komma efter graviditet och med åldern. Vi tar bort pigmentfläckar genom en skonsam laserbehandling där små fläckar försvinner helt på upp till tre behandlingar.

Pris per behandling:

  • Enkla pigmentfläckar 1-3 små: 1950 kr
  • Fullständig ansiktsbehandling (pigmentfläckar/föryngring/acneärr): 3250 kr
  • Del av ansikte (överläpp/panna/kind): 1950-2450 kr
  • Bröst (pigmentfläckar/föryngring/acneärr): 3450 kr
  • Halslinje (pigmentfläckar/föryngring/acneärr): 2450 kr

Klicka här för att få prisförslag»

Kostnaden för att ta bort oönskat pigment beror på priset per behandling och hur många behandlingar som behövs. Antal behandlingar beror på om det är pigmentfläckar, åldersfläckar eller bruna fläckar samt hur djupt i huden de sitter.

Innan behandlingen gör vi alltid en konsultation där vi undersöker och bedömer det pigment som ska tas bort. Konsultationen kostar 500 kr men dras av om du väljer att gå vidare med en behandling.

Du kan också skicka en bild av ditt pigment och få ett ungefärligt prisförslag.

Skicka bild på pigmentet »

Vi erbjuder även hudvårdsprodukter från Elixir.

Resultat

PicoSure® betraktas som en revolution på området estetisk laserbehandling eftersom den är mer effektiv, skonsam och säker än traditionell laser. PicoSure-lasern använder en högre frekvens samtidigt som den inte tillför någon högre temperatur. Det gör att det oönskade pigmentet försvinner snabbare, huden behöver kortare tid för att läka och risken för biverkningar minskar.

Efter behandlingen är huden lätt rodnad och värmökad, vilket brukar lägga sig inom några timmar och normalt sätt kan man gå direkt tillbaka till jobbet.

Illustration - Före och efter borttagning av pigmentfläckar hos Eraze StockholmPigmentfläckarna blir något mörkare i 5-10 dagar efter behandlingen men detta kan enkelt täckas över med smink.

Efter behandlingen ska man använda kräm med hög solfaktor (30-50) vid solexponering. Under de första fyra veckorna ska det behandlade området heller inte exponeras för sol. Vi rekommenderar även att det aktuella området övertäcks de sista veckorna före behandling eftersom vi inte kan behandla pigment som nyligen varit utsatt för solljus.

Vi vill framhålla att vi endast behandlar mörka fläckar eftersom ljusa eller vita pigmentfläckar inte innehåller färgämnet melanin och därmed inte tar åt sig ljuset från lasern.

Säkerhet

Hos Eraze möter du legitimerad vårdpersonal som alltid gör en mycket noggrann bedömning innan behandling rekommenderas. Här kan vi även konsultera vår hudspecialist som kan granska bilder på pigmentfläckarna för en grundligare bedömning.

Vår personal har genomgått en grundlig utbildning och utför varje dag en rad behandlingar. De använder en PicoSure®-laser som är baserad på picosekund-teknik och som till skillnad från annan traditionell laserbehandling eller IPL inte tillför huden eller den omkringliggande vävnaden någon högre temperatur. Behandlingen är därför mer skonsam, samtidigt som risken för biverkningar minskar och huden läker snabbare.

Våra rutiner uppfyller alla säkerhetskrav för kosmetisk laserbehandling klass 4, bland annat de krav som norska strålskyddsmyndigheten ställer. PicoSure-lasern och applikationstekniken Focus Lens har genomgått grundliga studier med höga dokumentationskrav. Den är godkänd av FDA som är USA:s högsta instans för godkännande av medicinsk utrustning och medicinska rutiner.

Som kund rekommenderar vi att du vänder dig till den/de kliniker som har den mest uppdaterade, effektiva och säkra utrustningen. Du bör också ta reda på om behandlingen utförs av legitimerad vårdpersonal. Kombinationen rätt utrustning och rätt kompetens är den bästa försäkringen mot oönskade biverkningar, som kliniken också ska ta i beaktande innan den beslutar att påbörja eller inte påbörja en behandling.

Läs om vår teknologi »

Vi tar bort Birgittes pigmentfläckar