Slätar ut gropar och justerar pigmentnyanser

Ärr efter akne kan upplevas generande och kräva många produkter för att täcka över. Vi kombinerar en skonsam laserbehandling och hudvårdsprodukter från Elixir i ett paket med dokumenterad effekt.

Kollagen och elastin produceras naturligt i huden och anses vara hudens ”byggställning” – det som håller huden uppe. Genom att stimulera produktionen av kollagen och elastin jämnar laserbehandlingen ut de små groparna du får i huden av akneärr, samtidigt som den jämnar ut pigmentnyanser. Därmed får huden både en jämnare yta och en jämnare färg.

Pris per behandling:

  • Full ansiktsbehandling: 2750 kr
  • Delar av ansikte (överläpp/panna/kind): 1450-2450 kr
  • Bröst: 3450 kr
  • Halslinje: 2450 kr

Boka här eller få prisförslag »

Före och efter borttagning av ärr efter akne hos Eraze

Innan behandling gör vi alltid en konsultation där vi undersöker akneärren. Konsultationen kostar 500 kr men dras av om du väljer att gå vidare med en behandling.

Du kan också skicka en bild på dina akneärr och få ett ungefärligt prisförslag.

Skicka bild på dina akneärr»

 

Resultat

Vi har fler och fler kunder som kommer till oss för behandling av ärr efter akne. Baserat på våra erfarenheter har vi kunnat sätta ihop ett paket med laserbehandlingar och produkter från Elixir som vi ser ger mycket goda resultat.

Normalt räknar vi med att det behövs 3-5 behandlingar för ett bra resultat där både pigmentnyanser och de små groparna i huden jämnas ut.

Observera att nya finnar kan leda till nya ärr, trots att behandlingen har dämpat ärren du hade tidigare.

 

Säkerhet

Hos Eraze möter du legitimerad vårdpersonal som alltid för en mycket noggrann bedömning innan behandling rekommenderas. De har genomgått en grundlig utbildning och genomför varje dag en rad behandlingar.

Den PicoSure®-laser vi använder är baserad på picosekund-teknik som till skillnad från annan traditionell laserbehandling eller IPL inte utsätter huden eller den omkringliggande vävnaden för någon högre temperatur. Behandlingen är därför mer skonsam, samtidigt som risken för biverkningar minskar och huden läker snabbare.

Våra rutiner uppfyller alla säkerhetskrav för hudbehandling med klass 4-laser, bland annat norska strålskyddsmyndighetens krav. PicoSure-lasern och applikationstekniken Focus Lens har genomgått grundliga studier med höga dokumentationskrav. Den är godkänd av FDA som är USA:s högsta instans för godkännande av medicinsk utrustning och medicinska rutiner.

Läsa om vår teknologi »

 

Paketpris

kr6 490,-

ord.pris 7 890,-

Normalt räknar vi med tre till fem behandlingar för ett bra resultat. Vi har satt ihop ett paketpris med vad vi vet är en klar förbättring.

Inkluderar:

  • Konsultation med hudscanner
  • 3 laserbehandlingar
  • 3 olika Elixir-produkter
Beställ nu!